Jouw Polestar uniek wrappen!

Uniek maken, daar zijn wij goed in.  Wij bieden meerdere mogelijkheden aan om jouw Polestar uniek te maken. Van het wrappen van jouw auto tot aan het tinten van de achterlichten. Onderstaand zie je de meest gekozen opties. Mocht jouw optie er niet tussen staan dan kunnen wij hoogstwaarschijnlijk hier alsnog voor zorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze laatste Polestar carwrap projecten:

Jouw Polestar ontchromen. (chrome-delete)

Voor de meeste Polestar rijders zijn de chrome lijsten een doorn in het oog. Wij kunnen jouw chrome lijsten veranderen in de kleur die jij wenst. Je  kunt bijvoorbeeld kiezen voor de kleur van jouw auto. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende afwerkingen. De mat zwarte afwerking is de meest gekozen optie onder de meeste rijders. Onderstaand een voorbeeld.
De Polestar met chrome lijsten.
Polestar 1 ontchromen (chrome-delete)
De Polestar met een chrome delete.

Jouw Polestar ramen blinderen?

Met het blinderen van jouw autoruiten zorg je voor meerdere gemakken waaronder meer privacy en het tegen houden van gevaarlijke stralingen. Daarnaast zorgt dit voor een koelere auto tijdens de zomerse dagen. Hiernaast vind je de verschillende tinten.

Jouw Polestar lampen laten tinten.

Geef jouw Polestar meer stijl en laat hem voorzien van speciale koplampfolie met een tint. De tinten zijn in verschillende sterktes te verkrijgen. Tevens zorgen de koplampfolies voor bescherming tegen steenslag.

Light Smoked

Mid Smoked

Dark Smoked

Uniek carwrap design voor jouw Polestar

Wil je iets unieks en opvallends? Dat is mogelijk met een ontwerp op maat. Vertel ons jouw wensen en wij duiken de tekenkamer in. Binnen enkele dagen hebben wij een oogstrelend carwrap design die aan jouw wensen voldoet. Jouw design kunnen wij vervolgens in 3D projecteren zodat je een goed beeld hebt voordat jouw Polestar wordt gewrapt. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Anti-steenslagfolie, de beschermingsfolie voor jouw Polestar.

Jouw Polestar beschermen tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf? Met name tegen steenslag en lichte beschadigingen? Dit is mogelijk met anti-steenslagfolie. Anti-steenslagfolie, ook wel PPF genaamd, is een innovatieve folie die jouw auto zo lang mogelijk mooi houdt. Deze folie kan op alle delen van jouw auto toegepast worden. Mocht je bijvoorbeeld alleen de koplampen of spiegels willen beschermen met anti-steenslagfolie dan is dit uiteraard ook mogelijk. Je kunt jouw wensen doorgeven door een offerte op te vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
XPEL zelfhelend
De anti-steenslagfolie is zelfhelend en herstelt zichzelf na schade door zonlicht of warm water.
XPEL Vlekbestendig
Wegvuil, uitwerpselen van vogels of andere zaken die je niet op jouw auto wilt hebben zullen niet intrekken of de folie laten verkleuren.
XPEL interieur beschermingsfolie
Anti-steenslagfolie kan ook gebruikt worden om de mooie glanzende delen in je interieur nieuw te houden.

Merken wrap folies

Binnen 24 uur antwoord op jouw vraag

KvK: 80262775

Benieuwd naar jouw offerte?

Advies nodig?