XPEL certified installer

Dé zelfherstellende beschermingsfolie voor uw auto.

Een revolutie op het gebied van lakbescherming. Deze folie is namelijk ’s werelds eerste zelfherstellende folie. De nieuwste XPEL Ultimate Plus legt opnieuw de lat hoger met een ongeëvenaarde hoogglans afwerking en verbeterde bescherming tegen invloeden van buitenaf. Uw auto wordt beschermd tegen zaken zoals grind, olien, insectzuren, uitwerpselen van vogels en steenslag. 

Wij zijn een officieel XPEL gecertificeerde installer en werken uitsluitend volgens de normen van XPEL. 

XPEL Ultimate Plus steenslagfolie
XPEL voor uw gehele auto
Xpel Stealth steenslagfolie
XPEL voor matte afwerkingen
Xpel interieur beschermingsfolie
XPEL voor uw interieur
Xpel Fusion Plus ceramische coating
XPEL coating

Xpel Ultimate Plus, de beschermfolie voor uw auto.

De steenslagfolie van dit moment. XPEL is de beschermfolie voor uw auto. De folie kan bijna alle beschadigingen tegen gaan. Ook heeft de folie een zelfhelende functie waardoor beschadigingen zoals krassen, putjes door steenslag en zogenoemde swirls (kringen door het wassen) verdwijnen.

XPEL zelfhelend

Xpel Stealth, beschermfolie voor matte auto's.

Als uw auto satin, mat of magno is dan kunt u met XPEL Stealth uw auto beschermen tegen invloeden van buitenaf. 

XPEL Stealth

XPEL auto interieur bescherming

Uw auto interieur beschermen tegen krasjes? Met de speciale XPEL-interieur lijn is dit mogelijk. De XPEL folie stukken worden vooraf op maat gesneden. Hiermee zorgen wij dat uw interieur tijdens applicatie onbeschadigd blijft en tegelijkertijd perfect op de onderdelen passen. Ook zorgt de XPEL folie voor een diepe glans en zullen uw interieurdelen er continue als nieuw uit blijven zien.

XPEL interieur beschermingsfolie

XPEL koplamp folie

Uw koplampen beschermen en tinten zonder dat de lichtopbrengst wordt aangetast? Dat kan nu met XPEL. Xpel biedt verschillende tinten om uw de uitstraling van uw auto te veranderen. 

XPEL koplamp folie

XPEL Fusion PLUS, ceramic coating

Deze coating zorgt ervoor dat vuil en vloeistoffen niet kunnen hechten waardoor uw XPEL langer mooi blijft en makkelijker schoon te maken is. Gemiddeld gaat deze coating een jaar lang mee. Ook zorgt de keramische coating voor een diepe glans ook wet wetlook genoemd.

XPEL-FUSION-PLUS

Unieke eigenschappen van XPEL

XPEL zelfhelend
XPEL is zelfhelend. Door het toepassen van warmte verdwijnen krasjes of beschadigingen op de folie.
XPEL Vlekbestendig
XPEL is vlekbestendig. Wegvuil, uitwerpselen van vogels of andere zaken die u niet op uw auto wilt zullen er nooit voor zorgen dat de folie verkleurd.
XPEL duurzaamheid
XPEL is ongekend duurzaam en zorgt dat vrijwel alle lichte oppervlakkige beschadigingen worden tegengegaan en de folie na verwarmen weer jaren door kan gaan.
XPEL op maat gesneden
XPEL is ontworpen om uw auto zolang mogelijk mooi te houden. Ook bij applicatie van de folie wordt hier rekening mee. De folie wordt vooraf op maat gesneden en er wordt niets op uw auto gesneden.