Meteen naar de inhoud

Tinten van ruiten en lichten

Naast het wrappen van auto’s, zijn wij ook gespecialiseerd in het tinten van ramen. Met raamfolie houdt je de zon en temperatuur buiten jouw auto. Ook zorg je voor meer privacy in jouw auto en zorgt dit voor een sportievere uitstraling.

Verschillende raamfolie tinten

Er zijn verschillende raamfolies beschikbaar voor jouw auto. Wij gebruiken over het algemeen het vaakst de raamfolie met 20% lichtdoorlaatbaarheid. Deze tint zorgt voor genoeg privacy zonder dat deze hinder veroorzaakt tijdens het rijden in het donker.Als je meer wilt gaan voor een fabriekslook dan kun je kiezen voor 35% procent. 

Lichten tinten

Door het tinten van jouw autolampen zorg je ervoor dat jouw auto meer 1 geheel wordt. Vaak wordt er veel chrome en plastic verwerkt in de autolampen waardoor dit afbreuk doet aan jouw auto. Wij kunnen door speciale tintfolie jouw koplampen en achterlichten donkerder tinten. Ook kun je ervoor kiezen om het mat te laten tinten of met verschillende patronen om een nog uniekere uitstraling te krijgen.

085-0602707

Op werkdagen van 10:00 tot 19:00

info@ecarwrapper.nl

Binnen 24 uur antwoord op jouw e-mail

Bolwerk 33 in Veenendaal

Op werkdagen van 08:00 tot 16:00

Chameleon voorruit

De nieuwste trend op het gebied van ruiten tinten. Jouw voorruit of ruiten worden getint met een raamfolie die een overloopt in een blauwe kleur.

De folie houdt warmte en uv-stralen buiten terwijl het niet het zicht belemmerd. Daardoor is het ideaal voor bijvoorbeeld jouw voorruit. 

Hoeveel kost het tinten van ramen

De prijs voor het tinten van ramen is erg verschillend. De grootte van de ruiten, de hoeveelheid ruiten en het model auto spelen hierbij een belangrijke rol. Gemiddeld vragen wij €350 euro voor het tinten van de ramen achter de b-stijl. Vraag via de onderstaande knop jouw persoonlijke offerte aan.

Vooraanzicht Ecarwrapper.nl

WIE ZIJN WIJ?

Bij Ecarwrapper.nl draait het om kwaliteit van wrapfolie, de beste afwerking en de beste klant ervaring. Carwrappen is voor ons een ambacht en dat zie je terug. Als klant ontvang je 3 jaar garantie op onze werkzaamheden en ben je altijd van harte welkom.

Een greep uit onze carwrap projecten

Kies uit de beste carwrap merken

Wij maken enkel gebruik van de merken die wij ook op onze eigen auto’s zouden gebruiken. Naast een prachtige afwerking krijg je daarom ook 3 jaar garantie op de carwrap folie mee.

Skoda Enyaq gewrapt in 3M Battleship Grey
Skoda Enyaq gewrapt in 3M Battleship Grey
Teckwrap carwrapfolie
Tesla Model 3 gewrapt Inozetek Super Gloss Army Green
Tesla Model 3 gewrapt Inozetek Super Gloss Army Green
Audi RS5 gewrapt Inozetek Super Gloss Nardo Grey
Audi RS5 gewrapt Inozetek Super Gloss Nardo Grey
Mercedes E klasse AMG gewrapt in Teckwrap Bond Gold
Mercedes E klasse AMG gewrapt in Teckwrap Bond Gold
Tesla Model Y gewrapt in Teckwrap Apple Green

Unieke carwrap projecten

Naast het wrappen van auto’s in 1 kleur folie hebben wij de mogelijkheid om unieke ontwerpen en carwraps te maken. Hierdoor is jouw auto echt uniek en rijdt er geen enkele andere auto in de wereld met dezelfde kleuren en vormen. In onze studio kun je met onze carwrap designer aan de slag en zie je in 3D hoe jouw toekomstige carwrap eruit komt te zien.