Auto ramen blinderen

Met het blinderen van jouw ramen zorg je voor meerdere gemakken waaronder meer privacy en het tegen houden van gevaarlijke stralingen. Daarnaast zorgt dit voor een koelere auto tijdens de zomerse dagen. Op deze pagina leer je meer over de mogelijkheden en de fysieke verschillen van de folies. Mocht je meer informatie wensen te ontvangen dan kun je telefonisch, per mail of via het contactformulier met ons in contact komen.

Prijslijst

Hierbij de prijzen voor het blinderen van jouw auto, bestelbus of vrachtwagen. In het voorbeeld hiernaast kun je de verschillen zien tussen de volgende opties. Tel de bedragen op en je weet exact hoeveel het blinderen van jouw auto ruiten gaat kosten.

Lichtdoorlaatbaarheid van 35%

Beduidend donkerder en te vergelijken met de originele af-fabriek blinderingsoptie. Zicht naar buiten is hetzelfde. 

Lichtdoorlaatbaarheid van 20%

Veruit de meest gekozen folie wegens de ideale verhouding tussen privacy en hoe donker de folie oogt. Ondanks de donkere kleur is zicht naar buiten exact hetzelfde.

Lichtdoorlaatbaarheid van 5%

De folie die zorgt voor absolute privacy. Ook deze folie met een lichtdoorlaatbaarheid van 5% wordt regelmatig gekozen. Zicht naar buiten is enigszins donkerder.

Chameleon voorruit tint

Geeft jouw auto een sportieve look en zorgt ervoor dat jouw auto koel blijft. De folie houdt schadelijke UV-licht buiten. Daarbij zorgt de chameleon folie ook voor privacy zonder dat het de lichtdoorlaatbaarheid aantast. Hierdoor is het rijden met een chameleon getinte voorruit legaal in Nederland. 

Werkwijze ramen blinderen
  • In onze verwarmde en stofvrije montage ruimte wordt uw auto vakkundig geblindeerd.
  • Wij gebruiken uitsluitend de beste folies.
  • Vooraf en achteraf wordt de lichtdoorlaatbaarheid gemeten.
  • Wij demonteren geen onderdelen en uiterst voorzichtig te werk.
  • Binnen 5 uur is uw auto geblindeerd.

Je kunt in onder het genot van een hapje en een drankje onze lounge ruimte wachten . Ook hebben wij een razendsnelle wifi verbinding of kun je simpelweg languit op onze lounge bank liggen terwijl wij jouw auto ruiten tinten.

Binnen 24 uur antwoord op jouw vraag

KvK: 80262775

Benieuwd naar jouw offerte?

Advies nodig?