Meteen naar de inhoud

Bekijk onze carwrap projecten

We zijn trots op ons werk en laten dit dan ook graag zien. Onderstaand vind je een kleine greep uit onze laatste projecten. De pagina wordt regelmatig vernieuwd dus houd deze goed in de gaten voor de nieuwste en opvallendste carwrap projecten.

AUDI RS3 gewrapt met Inozetek

De bekende Audi RS3 van één van de bekendste influencers van Nederland BOAZ. De RS3 was metallic grijs en deze hebben wij gewrapt met Inozetek Unicorn. Een unieke folie waar maar enkele rollen in de wereld van beschikbaar zijn. Daarnaast hebben wij een chrome-delete uitgevoerd en zijn alle chrome strips vervangen voor glanzend uni zwart.

Porsche Panamera gewrapt met Inozetek

De zwarte Porsche Panamera hebben wij mogen wrappen in de bekende Porsche kleur Krijtgrijs. Daarnaast hebben wij de auto voorzien van een glanzende zwarte chrome-delete en hebben wij de remklauwen Porsche geel gespoten.

085-0602707

Op werkdagen van 10:00 tot 19:00

info@ecarwrapper.nl

Binnen 24 uur antwoord op jouw e-mail

Bolwerk 33 in Veenendaal

Op werkdagen van 08:00 tot 16:00

Audi E-tron GT Chrome delete

Wij hebben de prachtige Audi E-tron GT van een chrome-delete voorzien. Hierbij hebben wij de gehele bumper professioneel gedemonteerd en de grijze optische grille in de kleur uni glans zwart gespoten.

Mercedes GLE AMG 63 gewrapt met 3M

De prachtige en sterke Mercedes GLE AMG gewrapt in 3M Matte Dark Grey. Hierbij hebben wij de logo’s getint en de auto ook voorzien van een chrome-delete. Om het af te maken, hebben wij de auto ook beschermd met een quartzcoating. Hierdoor blijft de wrap mooi, ook als de weersomstandigheden minder zijn.

Porsche 911 GT3 gewrapt met 3M

De prachtige Porsche hebben wij gewrapt in Satin Dark Grey van het merk 3M. Hierbij hebben wij de spiegels glanzend zwart gespoten zodat deze perfect combineren met de glanzende zwarte velgen. De auto en de wrap worden beschermd door een quartzcoating van Gyeon.

Porsche GT3 met Inozetek Slate Grey

Wij hebben deze prachtige Porsche GT3 mogen wrappen in de kleur Inozetek Slate Grey. Gecombineerd met de glanzend zwarte velgen en de gele Porsche remklauwen is dit een gouden combinatie. Ook hebben wij de spiegels glanzend zwart gespoten zodat alles mooi één geheel vormen.

Skoda Enyaq gewrapt met 3M

De futuristische Skoda Enyaq gewrapt in Battleship Grey van 3M. Hierbij hebben wij de spiegels in een contrasterende kleur gewrapt zodat dit één geheel vormt met de andere zwarte accenten aan de auto.

Audi R8 gewrapt met Inozetek

Wij hebben deze prachtige Audi R8 voorzien van Inozetek Nardo Grey. Ook hebben wij de zijkanten van de R8 voorzien van realistische 3D Carbonfolie. Deze is niet van echt te onderscheiden.

Volkswagen iD3 gewrapt met 3M

De elektrische Volkswagen iD3 hebben wij mogen voorzien van de prachtige Satin Dark folie van het merk 3M. De al unieke auto is nu nog unieker in het straatbeeld. Ook hebben wij het dak en de spiegels glanzend zwart gewrapt voor meer sportiviteit.

Vooraanzicht Ecarwrapper.nl

WIE ZIJN WIJ?

Bij Ecarwrapper.nl draait het om kwaliteit van wrapfolie, de beste afwerking en de beste klant ervaring. Carwrappen is voor ons een ambacht en dat zie je terug. Als klant ontvang je 3 jaar garantie op onze werkzaamheden en ben je altijd van harte welkom.

Een greep uit onze carwrap projecten

VOLG ONS LIVE VIA SOCIAL MEDIA

Volkswagen GOLF 8 ramen en lichten getint

De nieuwe en prachtig zwarte Volkswagen Golf 8 hebben wij mogen voorzien van tint folie voor de ramen en de lichten. Voor de ramen hebben wij samen met de klant gekozen voor 5% lichtdoorlaatbaarheid. Ook hebben wij de lichten gesmoked. De Golf is nu meer 1 geheel en ziet er uitermate sportief uit.

Kies uit alleen beste carwrap merken

Wij maken enkel gebruik van de merken die wij ook op onze eigen auto’s zouden gebruiken. Naast een prachtige afwerking krijg je daarom ook 3 jaar garantie op de carwrap folie mee.

3M carwrap
Inozetek Premium Wrapping Film
Teckwrap carwrapfolie

Audi TT met een uniek Ecarwrapper design en Inozetek folie.

Wij houden van unieke designs en dat is te zien. Voor deze klant hebben wij een uniek en gestroomlijnde design gemaakt. De auto is in 2 kleuren folies gewrapt. In de basis is gebruikgemaakt van Inozetek Acid Green. De zwarte delen zijn met de hand gesneden en overgenomen uit ons ontwerp. Het ontwerp is asymmetrisch en is vanuit elke hoek uniek.