Jouw MINI uniek wrappen!

Uniek maken, daar zijn wij goed in.  Wij bieden meerdere mogelijkheden aan om jouw MINI uniek te maken. Van het wrappen van jouw auto tot aan het tinten van de achterlichten. Onderstaand zie je de meest gekozen opties. Mocht jouw optie er niet tussen staan dan kunnen wij hoogstwaarschijnlijk hier alsnog voor zorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan voor het carwrappen van jouw Mini Cooper en wij vertellen je graag meer over de creatieve mogelijkheden

Tags: #minicooperautowrap #minicoopercarwrap #minicooperchromedelete

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan voor het carwrappen van jouw Mini Cooper en wij vertellen je graag meer over de creatieve mogelijkheden

Tags: #minicountrymancarwrap #minicountrymanxpel #minicountrymancoating

Jouw MINI model er niet tussen?

Niet getreurd! Wij wrappen alle MINI modellen. Vraag nu een offerte aan en wij doen jou een scherp voorstel!

Onze laatste Mini project(en)

Uniek carwrap design voor jouw Mini

Wil je iets unieks en opvallends? Dat is mogelijk met een ontwerp op maat. Vertel ons jouw wensen en wij duiken de tekenkamer in. Binnen enkele dagen hebben wij een oogstrelend carwrap design die aan jouw wensen voldoet. Jouw design kunnen wij vervolgens in 3D projecteren zodat je een goed beeld hebt voordat jouw Mini wordt gewrapt. Benieuwd?

Mini Cooper met een uniek carwrap ontwerp
Mini Cooper met een uniek carwrap ontwerp
De MINI met chrome lijsten.
De MINI met een chrome delete.

Mini ontchromen. (chrome-delete)

Voor de meeste MINI rijders zijn de chrome lijsten een doorn in het oog. Wij kunnen jouw chrome lijsten veranderen in de kleur die jij wenst. Je  kunt bijvoorbeeld kiezen voor de kleur van jouw auto. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende afwerkingen. De mat zwarte afwerking is de meest gekozen optie onder de meeste rijders. Onderstaand een voorbeeld.

Mini ramen blinderen

Met het blinderen van jouw autoruiten zorg je voor meerdere gemakken waaronder meer privacy en het tegen houden van gevaarlijke stralingen. Daarnaast zorgt dit voor een koelere auto tijdens de zomerse dagen. Hiernaast vind je de verschillende tinten.

Mini Cooper lampen tinten

Geef jouw auto meer stijl en laat hem voorzien van speciale koplampfolie met een tint. De tinten zijn in verschillende sterktes te verkrijgen. Tevens zorgen de koplampfolies voor bescherming tegen steenslag.

  • Beschermt jouw verlichting tegen steenslag en krassen waardoor de waarde van jouw auto hoger blijft.
  • Zorgt voor een luxere en stoerdere uitstraling.
  • Zal niet krakeleren door blootstelling aan UV licht.
  • Gemakkelijk schoon te maken en is was(straat) bestendig.
  • In het geval van schade zijn de folies gemakkelijk te vervangen.

Light Smoked

Mini Cooper getinte koplampen light

Mid Smoked

Mini Cooper getinte koplampen mid

Dark Smoked

Mini Cooper getinte koplampen dark

XPEL, de beschermingsfolie voor jouw MINI.

Jouw MINI beschermen tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf? Met name tegen steenslag en lichte beschadigingen? Dit is mogelijk met Xpel. XPEL is een innovatieve folie die jouw auto zo lang mogelijk mooi houdt. Deze folie kan op alle delen van jouw auto toegepast worden. Mocht je bijvoorbeeld alleen de koplampen of spiegels willen beschermen met XPEL-folie dan is dit uiteraard ook mogelijk. Je kunt jouw wensen doorgeven door een offerte op te vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Xpel is de anti-steenslagfolie voor jouw Mini Cooper. De folie is bestand tegen steenslag, wegvuil, lichte krassen en nog veel meer. De folie vangt de klap op en is zelfhelend. De beschadiging op de folie verdwijnt bij warm weer of warm water. Zo blijven jouw Mini en XPEL folie als nieuw. Daarom geven wij 10 jaar garantie op de folie.

XPEL zelfhelend

Bescherm de interieur delen van jouw Mini Cooper met XPEL. De delen worden vooraf gesneden en blijven 10 jaar lang beschermen tegen sleutels, vloeistoffen, tassen, boodschappen en nog veel meer. Houd je interieur als nieuw.

XPEL interieur beschermingsfolie

XPEL is bestand tegen chemicaliën, vogel uitwerpselen en vliegen. Tijdens het wassen zullen deze gemakkelijk van de XPEL folie afglijden zonder de glans of de folie aan te tasten. Ook verkleurt de folie binnen 10 jaar en zul je geen gele glans krijgen waar andere merken daar wel last van hebben.

XPEL Vlekbestendig

Over E Carwrapper

Na vele maanden van voorbereiding zijn wij een nieuw begrip in de carwrap wereld. Met een enthousiast team van jonge wrap professionals kunnen wij alle auto’s vakkundig wrappen. Naast tientallen jaren ervaring hebben onze medewerkers de juiste papieren om jouw auto professioneel te wrappen en netjes af te werken. Wij gaan voor een langdurig resultaat en garanderen dan ook dat de wrap minimaal 3 jaar goed blijft.

Merken wrap folies

Wij werken alleen met de beste folies van de gerenommeerde merken 3M en Avery Dennison. Deze merken staan voor langdurige kwaliteit en een prachtige afwerking. Beide merken hebben een breed palet aan kleuren en afwerkingen.  Zo is het mogelijk om voor simpele kleuren te kiezen tot aan “flip colors”. Dit zijn wrapfolies waarbij er meerdere kleuren zichtbaar zijn. Naast kleuren zijn er meerdere afwerkingen mogelijk. Gloss, mat en satin. Klik op de onderstaande merken om inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

logo avery dennison zwart
Avery Dennison auto wrap folies
3m logo zwart
3M auto wrap folies
KvK: 80262775

Benieuwd naar jouw offerte?

Advies nodig?