Jouw Hyundai IONIQ5 uniek wrappen!

Uniek maken, daar zijn wij goed in.  Wij bieden meerdere mogelijkheden aan om jouw Hyundai IONIQ5 uniek te maken. Van het wrappen van jouw auto tot aan het tinten van de achterlichten. Onderstaand zie je de meest gekozen opties. Mocht jouw optie er niet tussen staan dan kunnen wij hoogstwaarschijnlijk hier alsnog voor zorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Jouw Hyundai IONIQ5 ramen blinderen?

Met het blinderen van jouw autoruiten zorg je voor meerdere gemakken waaronder meer privacy en het tegen houden van gevaarlijke stralingen. Daarnaast zorgt dit voor een koelere auto tijdens de zomerse dagen. Hiernaast vind je de verschillende tinten.

Jouw Hyundai IONIQ5 lampen laten tinten.

Geef jouw Hyundai IONIQ5 meer stijl en laat hem voorzien van speciale koplampfolie met een tint. De tinten zijn in verschillende sterktes te verkrijgen. Tevens zorgen de koplampfolies voor bescherming tegen steenslag.

Light Smoked

Mid Smoked

Dark Smoked

Anti-steenslagfolie, de beschermingsfolie voor jouw Hyundai IONIQ5.

Jouw Hyundai IONIQ5 beschermen tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf? Met name tegen steenslag en lichte beschadigingen? Dit is mogelijk met anti-steenslagfolie. Anti-steenslagfolie, ook wel PPF genaamd, is een innovatieve folie die jouw auto zo lang mogelijk mooi houdt. Deze folie kan op alle delen van jouw auto toegepast worden. Mocht je bijvoorbeeld alleen de koplampen of spiegels willen beschermen met anti-steenslagfolie dan is dit uiteraard ook mogelijk. Je kunt jouw wensen doorgeven door een offerte op te vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
XPEL zelfhelend
De anti-steenslagfolie is zelfhelend en herstelt zichzelf na schade door zonlicht of warm water.
XPEL Vlekbestendig
Wegvuil, uitwerpselen van vogels of andere zaken die je niet op jouw auto wilt hebben zullen niet intrekken of de folie laten verkleuren.
XPEL interieur beschermingsfolie
Anti-steenslagfolie kan ook gebruikt worden om de mooie glanzende delen in je interieur nieuw te houden.

Merken wrap folies

Binnen 24 uur antwoord op jouw vraag

KvK: 80262775

Benieuwd naar jouw offerte?

Advies nodig?