Jouw Fiat uniek wrappen!

Uniek maken, daar zijn wij goed in.  Wij bieden meerdere mogelijkheden aan om jouw Fiat uniek te maken. Van het wrappen van jouw auto tot aan het tinten van de achterlichten. Onderstaand zie je de meest gekozen opties. Mocht jouw optie er niet tussen staan dan kunnen wij hoogstwaarschijnlijk hier alsnog voor zorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan voor het carwrappen van jouw Fiat 500 en wij vertellen je graag meer over de creatieve mogelijkheden

Tags: #Fiat500autowrap #Fiat500carwrap #Fiat500chromedelete

Jouw Fiat model er niet tussen?

Niet getreurd! Wij wrappen alle Fiat modellen. Vraag nu een offerte aan en wij doen jou een scherp voorstel!

Onze laatste carwrap project(en)

Uniek carwrap design voor jouw Fiat 500

Wil je iets unieks en opvallends? Dat is mogelijk met een ontwerp op maat. Vertel ons jouw wensen en wij duiken de tekenkamer in. Binnen enkele dagen hebben wij een oogstrelend carwrap design die aan jouw wensen voldoet. Jouw design kunnen wij vervolgens in 3D projecteren zodat je een goed beeld hebt voordat jouw Fiat 500 wordt gewrapt. Benieuwd?

(afbeelding puur ter illustratie)

Mini Cooper met een uniek carwrap ontwerp
Mini Cooper met een uniek carwrap ontwerp

Fiat 500 ramen blinderen

Met het blinderen van jouw autoruiten zorg je voor meerdere gemakken waaronder meer privacy en het tegen houden van gevaarlijke stralingen. Daarnaast zorgt dit voor een koelere auto tijdens de zomerse dagen. Hiernaast vind je de verschillende tinten.

Fiat 500 lampen tinten

Geef jouw auto meer stijl en laat hem voorzien van speciale koplampfolie met een tint. De tinten zijn in verschillende sterktes te verkrijgen. Tevens zorgen de koplampfolies voor bescherming tegen steenslag.

  • Beschermt jouw verlichting tegen steenslag en krassen waardoor de waarde van jouw auto hoger blijft.
  • Zorgt voor een luxere en stoerdere uitstraling.
  • Zal niet krakeleren door blootstelling aan UV licht.
  • Gemakkelijk schoon te maken en is was(straat) bestendig.
  • In het geval van schade zijn de folies gemakkelijk te vervangen.

Light Smoked

Mid Smoked

Dark Smoked

XPEL, de beschermingsfolie voor jouw Fiat.

Jouw Fiat beschermen tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf? Met name tegen steenslag en lichte beschadigingen? Dit is mogelijk met Xpel. XPEL is een innovatieve folie die jouw auto zo lang mogelijk mooi houdt. Deze folie kan op alle delen van jouw auto toegepast worden. Mocht je bijvoorbeeld alleen de koplampen of spiegels willen beschermen met XPEL-folie dan is dit uiteraard ook mogelijk. Je kunt jouw wensen doorgeven door een offerte op te vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Xpel is de anti-steenslagfolie voor jouw Mini Cooper. De folie is bestand tegen steenslag, wegvuil, lichte krassen en nog veel meer. De folie vangt de klap op en is zelfhelend. De beschadiging op de folie verdwijnt bij warm weer of warm water. Zo blijven jouw Mini en XPEL folie als nieuw. Daarom geven wij 10 jaar garantie op de folie.

XPEL zelfhelend

Bescherm de interieur delen van jouw Mini Cooper met XPEL. De delen worden vooraf gesneden en blijven 10 jaar lang beschermen tegen sleutels, vloeistoffen, tassen, boodschappen en nog veel meer. Houd je interieur als nieuw.

XPEL interieur beschermingsfolie

XPEL is bestand tegen chemicaliën, vogel uitwerpselen en vliegen. Tijdens het wassen zullen deze gemakkelijk van de XPEL folie afglijden zonder de glans of de folie aan te tasten. Ook verkleurt de folie binnen 10 jaar en zul je geen gele glans krijgen waar andere merken daar wel last van hebben.

XPEL Vlekbestendig

Merken carwrap folies

Binnen 24 uur antwoord op jouw vraag

KvK: 80262775

Benieuwd naar jouw offerte?

Advies nodig?