Meteen naar de inhoud

Chrome-delete

Met een chrome delete zorgen wij ervoor dat jouw chrome delen en raamlijsten worden gewrapt in de kleur naar keuze. De meest gekozen kleur hierbij is glanzend zwart. Het uiterlijk van jouw auto wordt sportiever en meer één geheel. Dit wordt gewrapt door onze ervaren en gecertificeerde team van carwrappers.

Wat is een chrome-delete?

Vaak worden auto’s geleverd met veel chrome delen zoals raamlijsten, dakreling en bumper delen. Helaas staat dit niet altijd mooi of sportief. Wij kunnen met onze wrapfolies jouw auto ontdoen van al het chrome. Dit noemen wij een chrome delete. Daarbij kunnen wij de chrome delen elke keer kleur en afwerking geven die jij maar wenst

Ontchromen

Een chrome-delete wordt ook wel ontchromen genoemd. Vaak kunnen wij het chrome wrappen met speciale chrome-delete folie. Maar soms kiezen wij ervoor om bepaalde onderdelen te spuiten. Wij beschikken over een eigen spuitcabine en kunnen jouw auto onderdelen in elke kleur spuiten.

085-0602707

Op werkdagen van 10:00 tot 19:00

info@ecarwrapper.nl

Binnen 24 uur antwoord op jouw e-mail

Bolwerk 33 in Veenendaal

Op werkdagen van 08:00 tot 16:00

Vooraanzicht Ecarwrapper.nl

WIE ZIJN WIJ?

Bij Ecarwrapper.nl draait het om kwaliteit van wrapfolie, de beste afwerking en de beste klant ervaring. Carwrappen is voor ons een ambacht en dat zie je terug. Als klant ontvang je 3 jaar garantie op onze werkzaamheden en ben je altijd van harte welkom.

Een greep uit onze carwrap projecten

Kies uit de beste carwrap merken

Wij maken enkel gebruik van de merken die wij ook op onze eigen auto’s zouden gebruiken. Naast een prachtige afwerking krijg je daarom ook 3 jaar garantie op de carwrap folie mee.

Skoda Enyaq gewrapt in 3M Battleship Grey
Skoda Enyaq gewrapt in 3M Battleship Grey
Teckwrap carwrapfolie
Tesla Model 3 gewrapt Inozetek Super Gloss Army Green
Tesla Model 3 gewrapt Inozetek Super Gloss Army Green
Audi RS5 gewrapt Inozetek Super Gloss Nardo Grey
Audi RS5 gewrapt Inozetek Super Gloss Nardo Grey
Mercedes E klasse AMG gewrapt in Teckwrap Bond Gold
Mercedes E klasse AMG gewrapt in Teckwrap Bond Gold
Tesla Model Y gewrapt in Teckwrap Apple Green

Unieke carwrap projecten

Naast het wrappen van auto’s in 1 kleur folie hebben wij de mogelijkheid om unieke ontwerpen en carwraps te maken. Hierdoor is jouw auto echt uniek en rijdt er geen enkele andere auto in de wereld met dezelfde kleuren en vormen. In onze studio kun je met onze carwrap designer aan de slag en zie je in 3D hoe jouw toekomstige carwrap eruit komt te zien.