Meteen naar de inhoud

Hét adres om jouw BMW te carwrappen

Maak jouw BMW uniek of juist subtiel. Met het carwrappen van jouw BMW kun je alle kanten op. Van een felle kleur tot een print van jouw favoriete film. Wij beschouwen en behandelen het wrappen van jouw BMW als een ambacht. Met kwaliteit als de belangrijkste pijler.

Wat is carwrappen?

Bij carwrappen wordt jouw BMW ingepakt met speciale folie. Letterlijk het wrappen van jouw BMW. Hierbij kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals het wrappen van de buitenkant van jouw BMW of ook de deursponningen en de deuren. Vaak laten onze klanten alles wrappen zodat er geen verschil zichtbaar is als de deur open gaat. 

Voordelen van het wrappen van jouw BMW

Het wrappen van jouw auto heeft veel voordelen. Je auto wordt unieker dan de kleuren die uit de fabrieken komen. Ook zorgt de folie voor bescherming van jouw originele auto lak. De folie beschermt de lak tegen UV-straling en gaat verkleuring tegen. Ook hebben wij verschillende carwrap folies die jouw auto beschermen tegen steenslag. Na het verwijderen van de folie is je auto als nieuw. 

085-0602707

Op werkdagen van 10:00 tot 19:00

info@ecarwrapper.nl

Binnen 24 uur antwoord op jouw e-mail

Bolwerk 33 in Veenendaal

Op werkdagen van 08:00 tot 16:00

Hoeveel kost een BMW carwrap?

Wrappen is voordeliger dan het spuiten van jouw BMW. De prijs is erg afhankelijk van jouw wensen. De folie kleur die je kiest maar ook de afwerking. Je kunt kiezen voor glanzend, mat of zijdeglans. Zijdeglans wordt ook wel satin genoemd. Ook is de grootte en de moeilijkheid van groot belang. Hoe groter jouw BMW, hoe meer meters er nodig zijn om jouw BMW te wrappen. Een gemiddelde carwrap zit rond de 1950 euro. 

Audi R8 carbonfiber carwrap

Carbonfiber wrap

Wij kunnen elk deel van jouw BMW in realistische 3D carbonfolie wrappen. Deze is niet van echt te onderscheiden. Hierdoor hoef je geen dure carbon onderdelen te bestellen en kun je gebruik maken van jouw bestaande auto-onderdelen.

VOLG ONS LIVE VIA SOCIAL MEDIA

Een greep uit onze carwrap projecten

Unieke carwrap projecten

Naast het wrappen van BMW’s in 1 kleur folie hebben wij de mogelijkheid om unieke ontwerpen en carwraps te maken. Hierdoor is jouw BMW echt uniek en rijdt er geen enkele andere auto in de wereld met dezelfde kleuren en vormen. In onze studio kun je met onze carwrap designer aan de slag en zie je in 3D hoe jouw toekomstige carwrap eruit komt te zien.

Vooraanzicht Ecarwrapper.nl

WIE ZIJN WIJ?

Bij Ecarwrapper.nl draait het om kwaliteit van wrapfolie, de beste afwerking en de beste klant ervaring. Carwrappen is voor ons een ambacht en dat zie je terug. Als klant ontvang je 3 jaar garantie op onze werkzaamheden en ben je altijd van harte welkom.

Kies uit de beste carwrap merken

Wij maken enkel gebruik van de merken die wij ook op onze eigen auto’s zouden gebruiken. Naast een prachtige afwerking krijg je daarom ook 3 jaar garantie op de carwrap folie mee.

Skoda Enyaq gewrapt in 3M Battleship Grey
Skoda Enyaq gewrapt in 3M Battleship Grey
Teckwrap carwrapfolie
Tesla Model 3 gewrapt Inozetek Super Gloss Army Green
Tesla Model 3 gewrapt Inozetek Super Gloss Army Green
Audi RS5 gewrapt Inozetek Super Gloss Nardo Grey
Audi RS5 gewrapt Inozetek Super Gloss Nardo Grey
Mercedes E klasse AMG gewrapt in Teckwrap Bond Gold
Mercedes E klasse AMG gewrapt in Teckwrap Bond Gold
Tesla Model Y gewrapt in Teckwrap Apple Green