Jouw Bentley uniek wrappen!

Uniek maken, daar zijn wij goed in.  Wij bieden meerdere mogelijkheden aan om jouw Bentley uniek te maken. Van het wrappen van jouw auto tot aan het tinten van de achterlichten. Onderstaand zie je de meest gekozen opties. Mocht jouw optie er niet tussen staan dan kunnen wij hoogstwaarschijnlijk hier alsnog voor zorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ga direct naar:

Bentley GT carwrap

bentley gt
Bentley GT carwrap
Bentley GT volledig gewrapt in een glanzende folie
2199 vanaf
  • Binnen 3 dagen gewrapt
  • Gecertificeerde carwrapper
  • 3 jaar garantie op jouw carwrap
  • Uitsluitend gerenommeerde folie merken
  • Jouw auto volledig gecoated en in showroom staat
Populair

Jouw Bentley model er niet tussen?

Niet getreurd! Wij wrappen alle Bentley modellen. Vraag nu een offerte aan en wij doen jou een scherp voorstel!

Maak jouw Bentley nog unieker met een op maat gemaakte carwrap

2020.07.03-20.29.16
2020.06.29-22.12.11

Naast de glanzende en matte folie, bestaat ook de mogelijkheid om voor een uniek ontworpen design te kiezen. Bij dit uniek wrap design kunnen wij kiezen uit een glanzende en matte afwerking.  Wij helpen jou graag bij het ontwerpen van jouw unieke carwrap. 

Bentley ramen blinderen

Met het blinderen van jouw autoruiten zorg je voor meerdere gemakken waaronder meer privacy en het tegen houden van gevaarlijke stralingen. Daarnaast zorgt dit voor een koelere auto tijdens de zomerse dagen. Onderstaand de optische verschillen en meer informatie over folies types. (Onderstaande afbeeldingen dienen als voorbeeld gebruikt te worden).

Lichtdoorlaatbaarheid van:

70%

Ramen blinderen 35% lichtdoorlaatbaarheid

35%

Ramen blinderen lichtdoorlaatbaarheid 20%

20%

Ramen blinderen lichtdoorlaatbaarheid 15%

5%

Ramen blinderen lichtdoorlaatbaarheid 5%

Bentley autolampen tinten

Geef jouw auto meer stijl en laat hem voorzien van speciale koplampfolie met een tint. De tinten zijn in verschillende sterktes te verkrijgen. Tevens zorgen de koplampfolies voor bescherming tegen steenslag.

  • Beschermt jouw verlichting tegen steenslag en krassen waardoor de waarde van jouw auto hoger blijft.
  • Zorgt voor een luxere en stoerdere uitstraling.
  • Zal niet krakeleren door blootstelling aan UV licht.
  • Gemakkelijk schoon te maken en is was(straat) bestendig.
  • In het geval van schade zijn de folies gemakkelijk te vervangen.

Light Smoked

Mid Smoked

Dark Smoked

XPEL, de beschermingsfolie voor jouw Bentley.

Jouw Bentley beschermen tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf? Met name tegen steenslag en lichte beschadigingen? Dit is mogelijk met Xpel.
XPEL zelfhelend
XPEL is zelfhelend. Door het toepassen van warmte verdwijnen krasjes of beschadigingen op de folie.
XPEL interieur beschermingsfolie
Jouw auto interieur beschermen tegen krasjes? Met de speciale XPEL-interieur lijn is dit mogelijk. De XPEL folie stukken worden vooraf op maat gesneden. Hiermee zorgen wij dat jouw interieur tijdens applicatie onbeschadigd blijft.
XPEL Vlekbestendig
XPEL is vlekbestendig. Wegvuil, uitwerpselen van vogels of andere zaken die je niet op jouw auto wilt zullen er nooit voor zorgen dat de folie verkleurd.
XPEL duurzaamheid
XPEL is ongekend duurzaam en zorgt dat vrijwel alle lichte oppervlakkige beschadigingen worden tegengegaan en de folie na verwarmen jaren door kan gaan.

Geïnteresseerd in XPEL?

XPEL is een innovatieve folie die jouw auto zo lang mogelijk mooi houdt. Deze folie kan op alle delen van jouw auto toegepast worden. Mocht je bijvoorbeeld alleen de koplampen of spiegels willen beschermen met XPEL-folie dan is dit uiteraard ook mogelijk. Je kunt jouw wensen doorgeven door een offerte op te vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over E Carwrapper

Na vele maanden van voorbereiding zijn wij een nieuw begrip in de carwrap wereld. Met een enthousiast team van jonge wrap professionals kunnen wij alle auto’s vakkundig wrappen. Naast tientallen jaren ervaring hebben onze medewerkers de juiste papieren om jouw auto professioneel te wrappen en netjes af te werken. Wij gaan voor een langdurig resultaat en garanderen dan ook dat de wrap minimaal 3 jaar goed blijft.

Merken wrap folies

Wij werken alleen met de beste folies van de gerenommeerde merken 3M en Avery Dennison. Deze merken staan voor langdurige kwaliteit en een prachtige afwerking. Beide merken hebben een breed palet aan kleuren en afwerkingen.  Zo is het mogelijk om voor simpele kleuren te kiezen tot aan “flip colors”. Dit zijn wrapfolies waarbij er meerdere kleuren zichtbaar zijn. Naast kleuren zijn er meerdere afwerkingen mogelijk. Gloss, mat en satin. Klik op de onderstaande merken om inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

logo avery dennison zwart
Avery Dennison auto wrap folies
3m logo zwart
3M auto wrap folies

Binnen 24 uur antwoord op jouw vraag

KvK: 76648966 BTW: NL003118957B96

Benieuwd naar jouw offerte?

Advies nodig?