Autolampen tinten

Geef uw auto meer stijl en laat het voorzien van speciale koplamp folie met een tint.  De tinten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Tevens zorgen de koplampfolies voor bescherming tegen steenslag.

  • Beschermt uw verlichting tegen steenslag en krassen waardoor de waarde van uw auto hoger blijft.
  • Zorgt voor een luxere en stoerdere uitstraling.
  • Zal niet krakeleren door blootstelling aan UV licht.
  • Gemakkelijk om schoon te maken en is was(straat) bestendig.
  • In het geval van schade zijn de folies gemakkelijk te vervangen.

Light smoke tint

Light koplamp folie

Mid smoke tint

Mid smoke glans koplampfolie

Dark smoke tint

Dark smoke tint koplamp folie

XPEL, de beschermingsfolie voor uw auto.

Uw auto beschermen tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf? Met name tegen steenslag en lichte beschadigingen? Dit is mogelijk met Xpel.

XPEL zelfhelend
XPEL is zelfhelend. Door het toepassen van warmte verdwijnen krasjes of beschadigingen op de folie.
XPEL interieur beschermingsfolie
Uw auto interieur beschermen tegen krasjes? Met de speciale XPEL-interieur lijn is dit mogelijk. De XPEL folie stukken worden vooraf op maat gesneden. Hiermee zorgen wij dat uw interieur tijdens applicatie onbeschadigd blijft.
XPEL Vlekbestendig
XPEL is vlekbestendig. Wegvuil, uitwerpselen van vogels of andere zaken die u niet op uw auto wilt zullen er nooit voor zorgen dat de folie verkleurd.
XPEL duurzaamheid
XPEL is ongekend duurzaam en zorgt dat vrijwel alle lichte oppervlakkige beschadigingen worden tegengegaan en de folie na verwarmen weer jaren door kan gaan.

Geïnteresseerd in XPEL?

XPEL is een innovatieve folie die uw auto zo lang mogelijk mooi houdt. Deze folie kan op alle delen van uw auto toegepast worden. Mocht u bijvoorbeeld alleen de koplampen of spiegels willen beschermen met XPEL-folie dan is dit uiteraard ook mogelijk. Vertel aan ons uw wensen door een offerte op te vragen en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Over E Carwrapper

Na vele maanden voorbereidingen zijn wij een nieuw begrip in de auto wrap wereld. Met een enthousiaste team van jonge wrap professionals kunnen wij alle auto’s vakkundig wrappen. Naast veel ervaringen hebben onze medewerkers de juiste papieren om jouw auto professioneel te wrappen en netjes af te werken. Wij gaan voor een langdurig resultaat en garanderen dan ook dat de wrap inclusief wrapfolie minimaal 3 jaar goed blijft.

Merken wrap folies

Wij werken alleen met de beste folies van de gerenommeerde merken 3M en Avery Dennison. Deze merken staan voor langdurige kwaliteit, prettige gebruiksvriendelijkheid en een prachtige afwerking. Beide merken hebben een breed palet aan kleuren en afwerkingen.  Zo is het mogelijk om voor simpele kleuren te kiezen tot aan “flip colors”. Dit zijn wrapfolies waarbij er meerdere kleuren zichtbaar zijn vanaf verschillende inkijk hoeken. Naast kleuren zijn er meerdere afwerkingen mogelijk. Gloss, mat en satin. Klik op de onderstaande merken om inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

logo avery dennison zwart
Avery Dennison auto wrap folies
3m logo zwart
3M auto wrap folies

Binnen 24 uur antwoord op uw vraag

KvK: 76648966 BTW: NL003118957B96

Benieuwd naar jouw offerte?

Advies nodig?